Aqua-Lab Purist UV/Disp. Nagyobb

Aqua-Lab Purist UV/Disp.

1 650 475 Ft

Bruttó

108661234

Új termék

AQUA-Lab Purist

Ultra tiszta víz előállító rendszer a legmagasabb követelményeknek megfelelően.
A Purist egy kompakt, modulárisan felépülő rendszer I-es tisztasági fokozatú ultra tiszta víz előállítására mikro formátumban - vonzó, praktikus, megbízható.
Felszereltség:

- Automatikus cirkulációs rendszer, amely megakadályozza a baktériumok lerakódását
- Multifunkcionális LCD kijelzőn a következő paraméterek követhetők: kiadagolt víz mennyisége, üzemmód és hiba kijelzés, valós idejű működési adatok: a termelt víz minőségi jellemzői, a szűrő patron és az UV lámpa működési ideje.
- Minden funkció kényelmesen, gombnyomásra rendelkezésre áll, így a kezelés rendkívül egyszerű és átlátható. A kifolyó csonkon található  védőharang óvja az ultra tiszta vízkivezetést a levegőből származó szennyeződéstől, illetve a véletlenül kézzel történő érintéstől
Alkalmazási területek:

műszeres analitika GC, HPLC, AAS, ICP, ICP-AES, ICP-MS, mikro és molekuláris biológia, PCR, DNS, sejtkultúra, biológia, sejttenyészetek, nyomelem analízis, GFAAS.
Rendelési információk:

Három kialakítás: csak a készülék önálló egységként, készülék beépített kettős hullámhosszal rendelkező UV lámpával és készülék UV lámpával és kiadagoló diszpenzerrel.
A szett kivitel tartalma: készülék és három lépcsős mechanikai előszűrő egység

Fontos!
A bemenő víz vezetőképessége nem lehet 20 µS/cm-nél nagyobb értékű, vagyis a készüléket ion cserélő patron közbe iktatásával kell működtetni!

Katalógus oldal megtekintése

Írd meg véleményed

Aqua-Lab Purist UV/Disp.

Aqua-Lab Purist UV/Disp.

2 további termék ebben a kategóriában