Ohaus centrifuga FC5718R Nagyobb

Ohaus centrifuga FC5718R

3 510 280 Ft

Bruttó

530314814

Új termék

A Frontier 5000 Multi-Pro centrifuga sorazat darabjai univerzálisan alkalmazhatóak szinte bármely szétválasztási feladatra a tudományos munkában, az ipar területén vagy a klinikai laboratóriumokban. A készülékek széles rotor és tartozék választék kombinációjával speciális, egyéni igényeknek is megfelelnek.Az Ohaus cég 5 különböző modellje a mikrolitertől egészen a 6x250 ml térfogatig, automatikus rotor felismeréssel és számos egyéb biztonsági funkcióval a laboratóriumok nélkülözhetetlen darabjai a mindennapi munkában.

Standard jellemzők:

Teljesítmény orientált kialakítás, maximális rugalmasággal a széleskörű alkalmazásokhoz. Ezek a sokoldalú készülékek nagy sebességű centrifugálást biztosítanak, a nagyszámú rotor és tartozékaik pedig lehetővé teszik a kívánt munka feladathoz történő illesztést.

Intuitív felszereltség a felhasználóbarát kezeléshez. A centrifugák intuitív felszereltsége lehetővé teszik a paraméter beállítások egyszerű elérését és a gyors pörgetés alkalmazását. A felszereltség magába foglalja az automatikus rotor felismerést és egy háttér megvilágításos LCD kijelzőt.

Megbízhatóság és tartósság a modern technika által. A centrifugák teljesítményét a német technikai színvonal és a kiváló minőségű alapanyagok alkalmazása teszi abszolút megbízhatóvá. A kémiailag ellenálló rozsdamentes belső köpeny kialakítás szintén hosszú élettartamot biztosít a laboratóriumi munka során.

Magasabb biztonság a beépített védőfunkcióknak köszönhetően. A Frontier5000-es sorozat készülékeinek védőfunkciói, többek között az automatikus túlpörgés védelem, a kiegyensúlyozatlanság felismerő és a öndiagnosztizáló rendszer, a megbízható alkalmazást szolgálják és a kezelő biztonságát hivatottak növelni.

Sebesség (max.): 18 000 rpm
RCF (max.): 23 452 g
Kapacitás (max.): 4 x 100 ml
Hőmérséklet: -20ºC ... +40ºC
Futásidő beállítás: gyors pörgetés, 10mp – 99 óra 59 perc 59 mp vagy ∞ folyamatos
Rotorok száma: 19
Teljesítményfelvétel: 660 W
Méretek (szxméxm): 407x731x359
Tömeg
: 60 kg

A centrifugáknál a fordulatszám és a RCF érték beállítása 10-es lépésekben lehetséges.

Katalógus oldal megtekintése

Írd meg véleményed

Ohaus centrifuga FC5718R

Ohaus centrifuga FC5718R