Folyadék adagolók

Alkategóriák

 • Digitális büretta Continuous RS
  Digitális büretta Continuous RS

  A Continuous RS digitális kijelzésű folyadék adagoló büretta laboratóriumi vegyszeres üvegre szerelve kiválóan alkalmazható manuális titrálások elvégzésére. Az új folyamatos (lüktetésmentes) adagolási technikának köszönhetően a titrálás biztonságosabb, könnyebb és nagy megbízhatóságú eredményeket produkál. A készülék oldalán lévő forgatógomb segítségével végezhető az adagolás, egy körülfordulásra 5 000 µl. A kijelzőn a maximális adagolt mennyiség 999,9 ml lehet. A Continuous RS  adagoló teljes egészében kiküszöböli a hagyományos üveg büretták meniszkusz és térfogati osztások leolvasási pontatlanságát. Nincs kitéve törés veszélynek, s mivel közvetlen kapcsolatban van a reagens anyagot tartalmazó vegyszerüveggel, használatával a vegyszerek okozta sérülések is elkerülhetők. A beépített biztonsági visszacirkuláltató szelep meggátolja a büretta kezdeti feltöltésénél képződő vegyszer veszteséget. Ugyanakkor a szelep elzárásával megelőzhető a véletlenszerű adagolás. A folyamatos üzemű és lüktetésmentes adagolásnak köszönhetően 5 ml/sec mennyiségig fokozható a titrálás sebességét, továbbá szükségtelen a büretta állandó újratöltögetése is.

  Egyedi teleszkópos töltőcső és a 360-ban körbeforgatható dugattyúblokk gondoskodnak a maximális komfort elérésében. A megdöntött kijelző jól leolvashatóvá teszi az értékeket. A készülék a kiegészítő adapterek segítségével tetszőleges szabványüvegre felszerelhető (lsd. Genius és Simplex leírásánál).

 • DLab folyadékadagolók
  DLab folyadékadagolók

  Vegyszerekkel szembeni kiváló kémiai ellenálló képességű diszpenzer. Szétszedés nélküli autoklávozható. Gyors és precíz térfogat beállítás, reprodukálható adagolás.
  Folyadékkal érintkező alkatrészek nagy ellenálló képességű, kiváló anyagokból készülnek: PTFE, EFTF, FEP, boroszilikát üveg és PP.
  Gazdaságos kialakítás, hosszú élettartam.
  Adapterek normál tartozékként: S40. GL32, GL38, GL28, GL25.
  Szállítás: gyári bemérési bizonyítvánnyal.