Asztali centrifugák

Alkategóriák

 • Dlab DM0506 mini klinikai asztali centrifuga
  Dlab DM0506 mini klinikai asztali centrifuga

  Kompakt felépítésű, praktikus és könnyen kezelhető kis asztali centrifuga ideális alkalmazás kis mennyiségű térfogatok esetében rutin laborok, rendelő intézetek és magánpraxisok számára. A készülék szögrotorral rendelkezik, mely különféle vérvételi rendszerek csöveinek, valamint 6 db 15 ml-es centrifugacső befogadására alkalmas. A kivételes, 5000-es maximális fordulatszámot, gyors felpörgetési és fékezési idővel valamint alacsony zajszinttel a beépített szénkefe nélküli DC motor biztosítja. A paraméterek beállításkor és a készülék pörgésekor a nagy méretű LCD kijelzőn követhetők. A memóriában két program paramétereinek tárolása lehetséges.

  Fordulatszám: 300...5000 fordulat/perc, 10 ford./perc lépésben állítható
  Max RCF: 2350 x g
  Időzítés: 30 sec ... 99 perc vagy folyamatos
  Méret: 300 x 240 x 180 mm
  Súly: kb. 5,2 kg

 • Ohaus Frontier 5706 klinikai centrifuga
  Ohaus Frontier 5706 klinikai centrifuga

  A megbízható és kompakt multifunkciós centrifuga biokémiai standard szétválasztásokhoz. Kis multifunkciós asztali centrifuga nagyszámú centrifugálási feladatok elvégzésére képes. A készülék egy megbízható, több biztonsági funkcióval felszerelt, különböző méretű, térfogatú tesztcsövek befogadására alkalmas. Alapvetően a biokémiai területen fellépő folyadék szétválasztási feladatok elvégzésére készült.

  Főbb jellemzők:
  • Extrém egyszerű és intuitív kezelés: egy könnyen forgatható vezérlő gomb, nagyméretű LCD kijelző a beállított és a pillanatnyi érték megjelenítésére. A sebességnek, mint fordulat/perc vagy a g érték, gyorsulási erő kijelzése biztosítja a pontos eredményeket és a megnövelt funkcionalitást.
  • Kompatibilitás a különböző méretű tesztcsövekhez. A FC5706-os készülékben 1,5ml-től 50ml-ig valamennyi standard méretű tesztcső behelyezhető, ezáltal rendkívül nagyszámú centrifugálási feladat elvégezhető. A rendelkezésre álló szűkítők sokasága lehetővé teszi 6db 50ml-es cső vagy 12db 15ml-es cső alkalmazását és a helyek térfogatának szűkítését.
  • Biztonsági funkciók a sérülések megakadályozására. Az alapvető biztonságos működést egyrészt a mechanikaliag robosztus tető, beépített zár rendszerrel biztosítja, másrészt a rotor kiegyensúlyozottság érzékelő. Ez védi a centrifugát és a kezelőt egyaránt, a rotor kiegyensúlyozatlansága vagy a készülék hirtelen meglökése esetén.

 • Dlab DM0636 univerzális klinikai centrifuga
  Dlab DM0636 univerzális klinikai centrifuga

  DM0636 univerzális klinikai centrifuga


  • rendkívül széles rotor választék adapterekkel
  • beállítható fordulatszám: 300 - 6000 rpm
  • max kapacitás (mintatérfogat) 4 x 100ml
  • 9 gyorsítási és 10 fékezési fokozat biztosítja az opcionális szétválasztást
  • nagy számú kiegészítő szög- és kilendülőrotorok és tartók
  • automata rotor felismerés; az időzítés (Timer) beállítható 30 mp...99 percig, lehetséges rövid idejű futás (nyomógombbal) és folyamatos üzemmód
  • a memóriában 9 program tárolható ezzel jelentősen megkönnyítve a kezelést
  • a centrifuga gondozásmentes szénkefe nélküli meghatjó motorral rendelkezik

 • Dlab DM0424 és DM0408 klinikai asztali centrifugák
  Dlab DM0424 és DM0408 klinikai asztali centrifugák

  A DLab cég alacsony sebességű centrifugái széles körben alkalmazhatóak az egészségügyben. Ideálisak szérum, plazma, vizelet, faecal minták szétválasztására a biokémiai és orvosi laborokban Essential készülékek minden klinikai laboratórium, vérellátó kórházi és egészségügyi kutatólaborban alkalmazhatóak.
  A DM0424-es készüléknél a kijelzőn rotor forgási sebessége beállítható RPM/fordulatszám, illetve RCF nehézségi gyorsulás értékben. A belső memória 3 program tárolására alkalmas a rutin vizsgálatok számára. Automatikus belső diagnosztika és önellenörző funkciókkal és gondozásmentes szénkefe nélküli meghajtó motorral rendelkezik. A centrifuga max kapacitás 4x50 ml. A felsorolt szög és kilendülőrotorok bármelyikével rendelhető, ezek többféle adapterrel, szűkítővel rendelkeznek a különböző vérvételi rendszerek és centrifugacsövek befogadásához.
  A DM 0408-as típus a fenti készülék egyszerűsített változata, LED kijelzőn kerül megjelenítésre a digitálisan beállítható fordulatszás és működési idő. Ehhez a készülékhez csak az AP-15P és az AP12-10P szögrotorok rendelhetőek.

 • Ohaus Frontier 5513 nagy sebességű asztali centrifuga
  Ohaus Frontier 5513 nagy sebességű asztali centrifuga

  Széles szög rotor választék, standard felépítés: mikroprocesszoros vezérlés, nagy-méretű háttér megvilágításos 2 soros LCD kijelzővel a fordulatszám és futásidő számára, 99 program tárolással, beállítható gyorsítási és fékezési fokozatokkal. Átlátható kezelőfelület biztosítja a felhasználóbarát kezelést és a gördülékeny működést. A beépített "touch-wheel" érintő kerék könnyed kezelése még akár gumikesztyűben is lehetséges. A kijelzőn egyszerre jelennek meg a beállított és az aktuális paraméter értékek. Egy gombnyomással váltható át az RPM/RCF érték. A biztonságos és halk, ≤60dB(A) működésről indukciós motor gondoskodik. Motor túlmelegedés elleni védelem, biztonsági fedélnyitó mechanika. Automatikus leállítás rotor kiegyensúlyozatlanság esetén, figyelmeztető jelzés.A két 24x1,5/2 ml-es rotor mellett a készülékhez külön rendelhető speciális ún. "SC-Spin-Säule" és hematokrit rotor is.

 • Dlab DM0412P klinikai centrifuga
  Dlab DM0412P klinikai centrifuga

  Ennél a típusnál a fordulatszám 10 fordulatonként állítható; a fordulatszám tartásának pontossága pedig ±10 fordulat. Három előre beírt
  programmal és 9 hat lépcsőben szabadon programozható memória férőhellyel
  rendelkezik. A készülék az A12-10P típusú 8x15 illetve 12x10/7/5ml férőhellyel kerül szállításra. A három program paraméterei a következők:
  - fordulatszám: 3480; centrifugálási idő: 5 perc
  - fordulatszám: 2690; centrifugálási idő: 7 perc
  - CGF négy lépcsős program az alábbiak szerint:
  2700prm/2 perc; 2400rpm/4perc; 2700rpm/4perc; 3000rpm/3perc
  Szállítási összeállítás: készülék komplett A12-10P rotorral. A szűkítők igény szerint külön rendelhetők.

 • Ohaus FRONTIER 5000-es sorozat asztali centrifugák
  Ohaus FRONTIER 5000-es sorozat asztali centrifugák

  A Frontier 5000 Multi-Pro centrifuga sorazat darabjai univerzálisan alkalmazhatóak szinte bármely szétválasztási feladatra a tudományos munkában, az ipar területén vagy a klinikai laboratóriumokban. A készülékek széles rotor és tartozék választék kombinációjával speciális, egyéni igényeknek is megfelelnek.Az Ohaus cég 5 különböző modellje a mikrolitertől egészen a 6x250 ml térfogatig, automatikus rotor felismeréssel és számos egyéb biztonsági funkcióval a laboratóriumok nélkülözhetetlen darabjai a mindennapi munkában.
  Standard jellemzők:

  Teljesítmény orientált kialakítás, maximális rugalmasággal a széleskörű alkalmazásokhoz. Ezek a sokoldalú készülékek nagy sebességű centrifugálást biztosítanak, a nagyszámú rotor és tartozékaik pedig lehetővé teszik a kívánt munka feladathoz történő illesztést.

  Intuitív felszereltség a felhasználóbarát kezeléshez. A centrifugák intuitív felszereltsége lehetővé teszik a paraméter beállítások egyszerű elérését és a gyors pörgetés alkalmazását. A felszereltség magába foglalja az automatikus rotor felismerést és egy háttér megvilágításos LCD kijelzőt.

  Megbízhatóság és tartósság a modern technika által. A centrifugák teljesítményét a német technikai színvonal és a kiváló minőségű alapanyagok alkalmazása teszi abszolút megbízhatóvá. A kémiailag ellenálló rozsdamentes belső köpeny kia-lakítás szintén hosszú élettartamot biztosít a laboratóriumi munka során.

  Magasabb biztonság a beépített védőfunkcióknak köszönhetően. A Frontier5000-es sorozat készülékeinek védőfunkciói, többek között az automatikus túlpörgés védelem, a kiegyensúlyozatlanság felismerő és a öndiagnosztizáló rendszer, a megbízható alkalmazást szolgálják és a kezelő biztonságát hivatottak növelni.