Analitikai mérlegek

Alkategóriák

 • BSM/BSA analitikai mérleg sorozat
  BSM/BSA analitikai mérleg sorozat

  Eco analitikai mérlegek - BSM sorozat

  • Nagyméretű háttér megvilágításos kijelző biztosítja a jó leolvashatóságot.
  • Beépített USB csatlakozó számítógép csatlakoztatására. Közvetlen adatátvitel Windows operációs rendszeren keresztül a számítógépre.
  • Felhasználó barát kezelés, átlátható menü felépítés, nagyméretű tasztatúrák.
  • Huzat védő szekrény öt oldalon szerelt üveg borítással.
  • 18 nemzetközi mértékegység és felhasználói program: darabszámlálás, százalékos mérés, nettó-totál, receptura, stb.
  • Monolitikus elektromágneses mérőcella, kiváló rezgés ellenállósággal.
  • Rendkívül rövid beállási idő: 3-5 sec
 • EXPLORER® fél-mikro analitikai mérlegek
  EXPLORER® fél-mikro analitikai mérlegek

  Ez a sorozat a rendkívüli pontosságot igénylő, professzionális mérésekhez került kifejlesztésre. Az intuitív szoftver extrém egyszerű felhasználást tesz lehetővé. Applikációk: tömegmérés, darabszámlálás, százalékos mérés, tolerancia mérés, dinamikus mérés, receptúra összegzés, sűrűség meghatározás, peak-hold funkció, pipetta pontosítás, SQC.
  Kijelző
  Színes VGA érintő képernyő 5,7" átlóval, QWERTY és numerikus billentyűzet az egyszerű adatbevitel biztosításához, GMP és GLP protokol
  Kommunikáció
  Könnyen hozzáférhető adatcsatlakozók (USB és RS232), opcionálisan rendelhető harmadik interfész (Ethernet vagy második RS232), GMP és GLP valós idővel és dátummal, közvetlen adatátvitel (Direct Data Transfer).
  Konstrukció
  Fém öntvény mérlegház, ABS műanyag kiegészítők, rozsdamentes acél mérlegtányér, antisztatikus üvegajtók, felhajtható felső ajtó, cserélhető kijelző védőfólia, az AD jelzésű modellek automatikus ajtó nyitással.
  Egyéb jellemzők
  Automatikus AutoCal™ belső kalibrációs rendszer beépített két belső kalibráló súllyal. Gyors stabilizációs idő, négy fotocellás érzékelő, beépített ionizátor az automatikus ajtónyitású modelleknél, magyar felhasználói nyelv a működtető szoftverben, gyári hitelesítésű modellek, adatmentés USB pendrive-ra, zárolható menürendszer, integrált alsóhorgos mérés, stabilitás és null érték kijelzés, automatikus készenléti állapot.Az M-mel jelölt mérleg típusok EU gyári hitelesítéssel rendelkeznek!

 • PR sorozat, analitikai és milligrammos mérlegek
  PR sorozat, analitikai és milligrammos mérlegek

  A PR sorozat mérlegei három alapvető űzemmóddal rendelkeznek: súlymérés, %-os mérés és darabszámlálás. A beépített RS 232-es csatlakozó biztosítja az adatforgalmat és az adattárolási lehetőséget. Az automatikus kalibráció külső vagy belső kalibráló súllyal (modelltől függően) gondoskodik a megbízható és pontos mérési eredményekről a rutin alkalmazásokhoz. A jól leolvasható, világos háttér megvilágítással rendelkező kijelző és a mindössze négy gombos kezelő felület pedig egyszerű kezelést tesz lehetővé. A PR mérleg kis helyet foglal a labor asztalon, de mégis nagy mérőfelülettel rendelkezik. A masszív kialakítás és a rozsdamentes mérlegtányér a mindennepi munkabiztosítékai. Az analitikai és a milligramm felbontású mérlegek mechanikai felépítése megegyezik. Az M-mel jelölt mérleg típusok EU gyári hitelesítéssel rendelkeznek!

 • PX sorozat, Pioneer félmikro analitikai mérlegek
  PX sorozat, Pioneer félmikro analitikai mérlegek

  Az új Pioneer PX sorozat a gazdaságosság és a teljesítmény kombinációja a legfontosabb mérleg alkalmazások esetében. A sorozat készülékei az alap mérési funkciókat kapcsolják össze teljesítménnyel és kínálnak magas fokú pontosságot és ismétlőképességet a laborban vagy az ipar és az oktatás területein. Az előnyös ár mellett a készülékek intelligens kezelő felülettel, két soros kijelzővel és a komplikációmentes kommunikáció biztosításához USB illetve RS 232-es adatcsatlakozóval rendelkeznek.
  • Mérés: 18 nemzetközi és 1 felhasználó által programozható mértékegységben
  • Darabszámlálás, százalékos mérés
  • Nagyméretű, késtsoros, háttérmegvilágításos LCD kijelző biztosítja a jó leolvashatóságot
  • Beépített RS 232-es adatkimenet nyomtató vagy számítógép csatlakoztatására.
  • Masszív öntött fémház, rozsdamentes acél mérlegtányér
  • Fix beépítésű alsó mérőhorog, huzat védő szekrény három toló ajtóval (0,01-1mg)
  Automatikus kalibráció beépített belső kalibráló súllyal. A mérlegek M jelzésű változatai gyári (Európai Uniós) hitelesítéssel rendelkeznek, így Magyarországon is hitelesített mérlegeknek minősülnek. Az E típus jelzésű analitikai mérlegek külső kalibráló súllyal pontosíthatók.

 • BNT érintő képernyős analitikai mérleg sorozat
  BNT érintő képernyős analitikai mérleg sorozat

  A korszerű elektronikai megoldások előre törése és az egyszerűbb, ikonokkal történő kezelés alkalmazása jellemzi a legújabb BNT mérleg sorozatot. Egyszerű kezelés, az egyértelmű szimbólumokkal jelölt funkció képernyő tasztatúrák kiváló kezelési komfortot biztosítanak.

  Külső megjelenés: masszív, alumínium öntvény alsórész, szabványos üveg huzatvédő fülke, és rozsfamentes acél mérlegtányér Ø90 mm, milligrammos mérlegek esetében Ø110 mm.
  Nagyméretű LCD érintő képernyő háttér megvilágítással és valós dátum-idő kijelzéssel.
  Dinamikus hőmérséklet kompenzáció, autó zéró és beállítható szűrőszint funkció.
  Különböző nemzetközi mértékegységek, darabszámlálás funkció.
  Belső memória: az utolsó tíz mérés eredménye tárolásra kerül.
  Beépített RS 232-es adatkimenet nyomtató vagy számítógép csatlakoztatásához.
  Automatikus kalibráció beépített kalibráló súllyal (BNTxxN sorozat) vagy külső kalibráló súllyal
  (ebben az esetben a súly normál tartozék!)