Ohaus Compass CX/CR széria

Compass CX széria

Energiahatékonyságra tekintettel lévő design, a Compass CX sorozat mérlegeinek akkumulátor élettartama elérheti akár az 1000 órát is, lehetővé téve a folyamatos működést. Vékony, egymásra rakható és könnyű kialakításával a CX megfelelően használható laborokban, oktatásban, és akár háztartásban is. Az egyszerűsített két gombos k...

Compass CX széria

Energiahatékonyságra tekintettel lévő design, a Compass CX sorozat mérlegeinek akkumulátor élettartama elérheti akár az 1000 órát is, lehetővé téve a folyamatos működést. Vékony, egymásra rakható és könnyű kialakításával a CX megfelelően használható laborokban, oktatásban, és akár háztartásban is. Az egyszerűsített két gombos kezeléssel az üzemeltetés egyszerű, a háttér világításos LCD kijelzőn könnyedén megtekinthetőek a mérési eredmények.

Compass CR széria

Alapvető mérési funkciókat és versenyképes teljesítményt kínál gazdaságos áron. Vékony, egymásra rakható és könnyű kialakításával minennapos használatra alkalmas. Az egyszerűsített két gombos kezeléssel az üzemeltetés egyszerű, a háttér világításos LCD kijelzőn könnyedén megtekinthetőek a mérési eredmények. A kibővített mérőplatformon megfelelően lehet kezelni a nagyobb térfogatú mintákat és különféle tárgyakat.

Bővebben
Mutat 1 - 5 / 5