PX sorozat, Pioneer félmikro analitikai mérlegek

Az új Pioneer PX sorozat a gazdaságosság és a teljesítmény kombinációja a legfontosabb mérleg alkalmazások esetében. A sorozat készülékei az alap mérési funkciókat kapcsolják össze teljesítménnyel és kínálnak magas fokú pontosságot és ismétlőképességet a laborban vagy az ipar és az oktatás területein. Az előnyös ár mellett a készülékek intellige...

Az új Pioneer PX sorozat a gazdaságosság és a teljesítmény kombinációja a legfontosabb mérleg alkalmazások esetében. A sorozat készülékei az alap mérési funkciókat kapcsolják össze teljesítménnyel és kínálnak magas fokú pontosságot és ismétlőképességet a laborban vagy az ipar és az oktatás területein. Az előnyös ár mellett a készülékek intelligens kezelő felülettel, két soros kijelzővel és a komplikációmentes kommunikáció biztosításához USB illetve RS 232-es adatcsatlakozóval rendelkeznek.
• Mérés: 18 nemzetközi és 1 felhasználó által programozható mértékegységben
• Darabszámlálás, százalékos mérés
• Nagyméretű, késtsoros, háttérmegvilágításos LCD kijelző biztosítja a jó leolvashatóságot
• Beépített RS 232-es adatkimenet nyomtató vagy számítógép csatlakoztatására.
• Masszív öntött fémház, rozsdamentes acél mérlegtányér
• Fix beépítésű alsó mérőhorog, huzat védő szekrény három toló ajtóval (0,01-1mg)
Automatikus kalibráció beépített belső kalibráló súllyal. A mérlegek M jelzésű változatai gyári (Európai Uniós) hitelesítéssel rendelkeznek, így Magyarországon is hitelesített mérlegeknek minősülnek. Az E típus jelzésű analitikai mérlegek külső kalibráló súllyal pontosíthatók.

Bővebben
Mutat 1 - 16 / 16