TSZ-3 Telepszámláló

Kiváló készülék a táptalajon petricsészében kifejlődött telepek gyors és pontos számlálásához. Maximálisan 150 mm-es átmérőjű petricsésze helyezhető az üveg felületre. A készülék a bekapcsolás után azonnali és stabil fényforrást biztosít, zajtalan, így maximális kényelmet nyújt a Felhasználó számára. A körkörös oldalsó fényforrásnak köszönhetően...

Kiváló készülék a táptalajon petricsészében kifejlődött telepek gyors és pontos számlálásához. Maximálisan 150 mm-es átmérőjű petricsésze helyezhető az üveg felületre. A készülék a bekapcsolás után azonnali és stabil fényforrást biztosít, zajtalan, így maximális kényelmet nyújt a Felhasználó számára. A körkörös oldalsó fényforrásnak köszönhetően abszolút tükröződésmentes és egyenletes a megvilágítás. Ergonomikus kialakítás. A természetes színvisszaadás megkönnyíti a különböző színű telepek megkülönböztetését.

Nyomás érzékeny számlálótányér, automatikus számlálás. A számlálási impulzus előállítása a telep egyszerű filctollal történő megjelölésével (megnyomásával) történik, és a készülék ezt a három számjegyes, fényes LED kijelzőjén számlálja. Ez a számlálási művelet akusztikus módon (sípoló hanggal) is jelzésre kerül.

A felső állítható kar tartja a háromszoros nagyítással rendelkező nagyító lencsét, amely a rugalmasságának köszönhetően bármilyen szögbe fordítható, hogy a petricsészéhez könnyen hozzá lehessen férni.

Külső méret: Szé 360 x Mé 300 x Ma 180 mm, a készülék súlya 4,3 kg.

A szállítás komplett összeállításban történik: TSZ-3 készülék, nagyítólencse flexibilis tartóállvánnyal, jelölő filctoll.

 

Bővebben
Mutat 1 - 1 / 1