Digitális büretta Continuous RS

A Continuous RS digitális kijelzésű folyadék adagoló büretta laboratóriumi vegyszeres üvegre szerelve kiválóan alkalmazható manuális titrálások elvégzésére. Az új folyamatos (lüktetésmentes) adagolási technikának köszönhetően a titrálás biztonságosabb, könnyebb és nagy megbízhatóságú eredményeket produkál. A készülék oldalán lévő forgatógomb seg...

A Continuous RS digitális kijelzésű folyadék adagoló büretta laboratóriumi vegyszeres üvegre szerelve kiválóan alkalmazható manuális titrálások elvégzésére. Az új folyamatos (lüktetésmentes) adagolási technikának köszönhetően a titrálás biztonságosabb, könnyebb és nagy megbízhatóságú eredményeket produkál. A készülék oldalán lévő forgatógomb segítségével végezhető az adagolás, egy körülfordulásra 5 000 µl. A kijelzőn a maximális adagolt mennyiség 999,9 ml lehet. A Continuous RS  adagoló teljes egészében kiküszöböli a hagyományos üveg büretták meniszkusz és térfogati osztások leolvasási pontatlanságát. Nincs kitéve törés veszélynek, s mivel közvetlen kapcsolatban van a reagens anyagot tartalmazó vegyszerüveggel, használatával a vegyszerek okozta sérülések is elkerülhetők. A beépített biztonsági visszacirkuláltató szelep meggátolja a büretta kezdeti feltöltésénél képződő vegyszer veszteséget. Ugyanakkor a szelep elzárásával megelőzhető a véletlenszerű adagolás. A folyamatos üzemű és lüktetésmentes adagolásnak köszönhetően 5 ml/sec mennyiségig fokozható a titrálás sebességét, továbbá szükségtelen a büretta állandó újratöltögetése is.

Egyedi teleszkópos töltőcső és a 360-ban körbeforgatható dugattyúblokk gondoskodnak a maximális komfort elérésében. A megdöntött kijelző jól leolvashatóvá teszi az értékeket. A készülék a kiegészítő adapterek segítségével tetszőleges szabványüvegre felszerelhető (lsd. Genius és Simplex leírásánál).

Bővebben
Mutat 1 - 4 / 4