Ohaus Scout széria

Új standard a labor és ipari mérések frontján!
Gyors és hatékony kezelés az innovatív színes érintő képernyőnek köszönhetően. A széles és robossztus kialakítású színes képernyő garantálja, a maga informatív szimbólumokkal felépített menűjében a kezelő lépésről-lépésre történő irányítását, mellyel így gyerekjátékká válik a készülék kezelése. A gyo...

Új standard a labor és ipari mérések frontján!
Gyors és hatékony kezelés az innovatív színes érintő képernyőnek köszönhetően. A széles és robossztus kialakítású színes képernyő garantálja, a maga informatív szimbólumokkal felépített menűjében a kezelő lépésről-lépésre történő irányítását, mellyel így gyerekjátékká válik a készülék kezelése. A gyors mérési sebesség (rövid beállási idő) és a magas felbontás gondoskodik az ismételhető és megbízható mérési eredményekről. Az 1 másodperces stabilizálási idő jelentősen emeli a produktivitást a helyszíni méréseknél. A modern mérlegtechnológia biztosítja a Scout készülékek ismételhető és megbízható mérési eredményeit. A kimagaslóan jó túl terhelhetőség és a tároláskori egymásra helyezhetőség biztosítja a hosszú élettartamot. A beépített kiváló túlterhelés elleni védelem segítségével a mérleg a tényleges mérési kapacitásának tízszeresét képes károsodás nélkül elviselni és ez akár a mostoha, durva vagy az igényes körülmények között is biztos védelmet garantál. A helytakarékos, karcsú kialakítás lehetővé teszi az egymásra helyezhető biztonságos tárolást.
Külön rendelhető adatkimeneti csatlakozók széles választékban: RS 232-es soros; USB-Host vagy USB készülék kimenet; Blutooth adapter; Ethernet csatlakozó. Egyéb tartozékok külön igény szerint (pl. nyomtató, külön kijelző egység, hordtáska, stb.)

Bővebben
Mutat 1 - 12 / 12