Gyors nedvesség meghatározók

Alkategóriák

 • MT-100MW-T Gyors nedvesség meghatározó
  MT-100MW-T Gyors nedvesség meghatározó

  MT-100MW-T Gyors nedvességmeghatározó

  • Kompakt felépítés, kis helyigény a laborban vagy a gyártósor mellett.
  • Korszerű, 400 W teljesítményű halogén fűtőelem biztosítja a minta gyors és egyenletes hőmérsékleten történő szárítását és a mérés reprodukálhatóságát.
  • Kiváló pontosság a beépített 1 mg felbontású mérlegegységnek köszönhetően, melynek pontosítását külső kalibráló súllyal egy, de akár három pontra is elvégezhetjük. Gyakorlatilag egy rendkívül pontos három tizedes mérleget is kapunk a készülék megvásárlásakor.
  • Felhasználóbarát működtetés: a kezelő felület egyben a kijelző is, mivel a készülék színes, grafikus érintő képernyővel rendelkezik. A kezelés rendkívül egyszerű, hiszen a képernyőn egyértelmű szimbólumok jelenítik meg a beállítandó mérési paramétereket.
  • A készülék memóriájában 20 szárítási program tárolható, így a különböző mintákhoz egyedileg szerkeszthető szárítási program, mely a mérés kezdetekor egyszerűen előhívható, nem kell az egyes paraméterek ismételt, külön-külön történő beállításával az időt tölteni.
  • A készülék mindig az utolsó 20 szárítási folyamatot tárolja a memóriájában, így azok bármikor végig naplózhatók és igény szerint kinyomtathatók a csatlakoztatott nyomtatón.
  • A mérés folyamat: szárítási program kiválasztása - tárázás üres mintatartó tálcával - minta bemérés - fedél lezárás - start. Mindössze ennyi egy mérés elindítása, a készüléket ezután magára hagyhatjuk, mivel a mérés befejeztével az eredmény a kijelzőn marad vagy automatikusan nyomtatásra kerül a hozzá csatlakoztatott nyomtatón.
  • A mérés lefolyását akár a szárítási görbe grafikus megjelenítésével is követhetjük. Természetesen ilyenkor is látható a képernyőn a számokkal jelzett mérési eredmény. A görbén látható a súlyállandóság elérése, - a görbe vízszintessé válik - számokkal az eltelt szárítási idő és a nedvesség tartalom %-ban.
  • A készülék teljes mértékben kielégíti a modern kor követelményeit: mindössze néhány  érintés a képernyőre és már indul is a mérés.
  • Minőségbiztosítási rendszer megfelelőség: a készülék üzembe helyezésekor az AA Labor kft. akkreditált kalibráló laboratóriuma
   díjmentesen kalibrálási bizonyítványt állít ki.
  • Külön rendelhető tartozékok: mintatartó alumínium tálca, üvegszálas szűrőlapok, nyomtató, kalibráló súlyok (20g; 50g; 100g), touch pen az érintőképernyőhöz.
 • Gyors nedvességmeghatározók MB-90/MB120
  Gyors nedvességmeghatározók MB-90/MB120

  MB-90
  Korszerű gyors nedvesség meghatározó precízen szabályozott halogén fűtőelemmel, színes érintő képernyős kijelzővel. A készülék kezelése rendkívül egyszerű: a minta bemérés után a beállított szárítási program gombnyomással indítható. A háttér megvilágítással rendelkező nagyméretű kijelzőn minden szárítási paraméter látható, a memóriában két különböző szárítási módszer 100 mérési eredmény tárolható. A mérés paramétereinek és eredményének tárolása a mérés befejezésével automatikusan megtörténik, így indítás után a készülék magára hagyható.Szárítási módok: manuális, beállított idő vagy súly állandóság eléréséig történő szárítás.Fűtési mód: - standard hőmérséklet (egy előre beállított értéken)- kíméletes szárítás egyenletes felfűtési sebességgel- több lépcsős szárítás, előre beprogramozott hőmérsékleteken- gyors előfűtéssel (túlfűtéssel) indított szárítás

  MB-120
  Korszerű gyors nedvesség meghatározó precízen szabályozott halogén fűtőelemmel, színes érintő képernyős kijelzővel. A készülék kezelése rendkívül egyszerű: a minta bemérés után a beállított szárítási program gombnyomással indítható. A háttér megvilágítással rendelkező nagyméretű kijelzőn minden szárítási paraméter látható, a memóriában 100 különböző szárítási módszer 1000 mérési eredmény tárolható. A mérés paramétereinek és eredményének tárolása a mérés befejezésével automatikusan megtörténik, így indítás után a készülék magára hagyható.Szárítási módok: manuális, beállított idő vagy súly állandóság eléréséig történő szárítás.Fűtési mód: - standard hőmérséklet (egy előre beállított értéken)- kíméletes szárítás egyenletes felfűtési sebességgel- több lépcsős szárítás, előre beprogramozott hőmérsékleteken- gyors előfűtéssel (túlfűtéssel) indított szárítás

 • MA110-3H-T Gyors nedvességmeghatározó
  MA110-3H-T Gyors nedvességmeghatározó

  MA110-3H-T
  Ez a modell egy nagy precizitású mérőcella és agy nagy hatékonyságú halogén fűtőelem kombinációjával kialakított gyors nedvesség meghatározó készülék. Az egyszerű, használati utasítást sem igénylő kezelést az 5"-os kijelzőn megjelenítésre kerülő egyértelmű szimbólumok biztosítják, melyekkel kiválaszthatók és beállíthatók a mérés para-méterei. A szárítási hőmérsléklet 50-180°C között szabadon programozható. A kikapcsolási paraméter beállítása lehet fix idejű vagy súlyállandóságig történő szárítás. A készülék memóriájában 6 előre programozott szárítási görbe tárolható. A mérési eredményeket az RS 232-es adatkimentre csatlakoztatott nyomtatón lehetséges rögzíteni. Egyszerű kezelésű, rutin mérésekre kiválóan alkalmas előnyös árú készülék

 • Gyors nedvességmeghatározó MB27
  Gyors nedvességmeghatározó MB27

  Korszerű gyors nedvesség meghatározó precízen szabályozott halogén fűtőelemmel, színes érintő képernyős kijelzővel. A készülék kezelése rendkívül egyszerű: a minta bemérés után a beállított szárítási program gombnyomással indítható. A háttér megvilágítással rendelkező nagyméretű kijelzőn minden szárítási paraméter látható, a memóriában két különböző szárítási módszer 100 mérési eredmény tárolható. A mérés paramétereinek és eredményének tárolása a mérés befejezésével automatikusan megtörténik, így indítás után a készülék magára hagyható. Szárítási módok: manuális, beállított idő vagy súly állandóság eléréséig történő szárítás.


  Fűtési mód:
  - standard hőmérséklet (egy előre beállított értéken)
  - kíméletes szárítás egyenletes felfűtési sebességgel
  - több lépcsős szárítás, előre beprogramozott hőmérsékleteken
  - gyors előfűtéssel (túlfűtéssel) indított szárítás