MSH-A/MSH-D fűthető mágn. keverők

MSH-A fűthető mágneses keverő
Új fejlesztésű fűthető mágneses keverő gyors felfűtéssel, egyenletes hő eloszlással és kiváló keverési fordulatszám szabályozással. A teljes fűtő felületen mindössze 3%-os a hőmérséklet eltérés a beállított hőmérsékleti értékhez képest. A robosztus alumínium öntvény ház és a kiemelkedően magas vegyi ellenálló kép...

MSH-A fűthető mágneses keverő
Új fejlesztésű fűthető mágneses keverő gyors felfűtéssel, egyenletes hő eloszlással és kiváló keverési fordulatszám szabályozással. A teljes fűtő felületen mindössze 3%-os a hőmérséklet eltérés a beállított hőmérsékleti értékhez képest. A robosztus alumínium öntvény ház és a kiemelkedően magas vegyi ellenálló képességgel rendelkező kerámia bevonatos fűtőlap biztosítja az üzembiztos működést.

MSH-D fűthető mágneses keverő digitális kijelzéssel
Az analóg változat tovább fejlesztése ez a készülék, amely Fuzzy szabályzórendszerrel és un. Jog-Shuttle beállító forgató gombbal rendelkezik a fordulatszám, a hőmérséklet, a kikapcsolás időzítés és a tiltó üzemmódok digitális beállításához és kijelzéséhez. A Pt 100-as hőmérséklet érzékelő alkalmazásával a beállított hőmérséklet a folyadékban történő pontos szabályzása érhető el. A kívánt hőmérsékleti érték 0,5°C-os lépésekben állítható be maximum 380°C-ig. A kikapcsolás időzítéssel lehetséges a működési üzemmódot (a keverést és a fűtést) időben korlátozni. A tiltó üzemmód beállításával megakadályozható a beállított fűtési és keverési paraméterek átállítása.
Szállítási összeállítás: a készülék tartórúddal, tartófogóval és Pt 100-as hőmérséklet érzékelővel komplett.

Bővebben
Mutat 1 - 2 / 2