Ohaus FRONTIER 5000-es sorozat asztali centrifugák

A Frontier 5000 Multi-Pro centrifuga sorazat darabjai univerzálisan alkalmazhatóak szinte bármely szétválasztási feladatra a tudományos munkában, az ipar területén vagy a klinikai laboratóriumokban. A készülékek széles rotor és tartozék választék kombinációjával speciális, egyéni igényeknek is megfelelnek.Az Ohaus cég 5 különböző modellje a mikr...

A Frontier 5000 Multi-Pro centrifuga sorazat darabjai univerzálisan alkalmazhatóak szinte bármely szétválasztási feladatra a tudományos munkában, az ipar területén vagy a klinikai laboratóriumokban. A készülékek széles rotor és tartozék választék kombinációjával speciális, egyéni igényeknek is megfelelnek.Az Ohaus cég 5 különböző modellje a mikrolitertől egészen a 6x250 ml térfogatig, automatikus rotor felismeréssel és számos egyéb biztonsági funkcióval a laboratóriumok nélkülözhetetlen darabjai a mindennapi munkában.
Standard jellemzők:

Teljesítmény orientált kialakítás, maximális rugalmasággal a széleskörű alkalmazásokhoz. Ezek a sokoldalú készülékek nagy sebességű centrifugálást biztosítanak, a nagyszámú rotor és tartozékaik pedig lehetővé teszik a kívánt munka feladathoz történő illesztést.

Intuitív felszereltség a felhasználóbarát kezeléshez. A centrifugák intuitív felszereltsége lehetővé teszik a paraméter beállítások egyszerű elérését és a gyors pörgetés alkalmazását. A felszereltség magába foglalja az automatikus rotor felismerést és egy háttér megvilágításos LCD kijelzőt.

Megbízhatóság és tartósság a modern technika által. A centrifugák teljesítményét a német technikai színvonal és a kiváló minőségű alapanyagok alkalmazása teszi abszolút megbízhatóvá. A kémiailag ellenálló rozsdamentes belső köpeny kia-lakítás szintén hosszú élettartamot biztosít a laboratóriumi munka során.

Magasabb biztonság a beépített védőfunkcióknak köszönhetően. A Frontier5000-es sorozat készülékeinek védőfunkciói, többek között az automatikus túlpörgés védelem, a kiegyensúlyozatlanság felismerő és a öndiagnosztizáló rendszer, a megbízható alkalmazást szolgálják és a kezelő biztonságát hivatottak növelni.

Bővebben
Mutat 1 - 4 / 4