Aqua-Lab Adept UV Nagyobb

Aqua-Lab Adept UV

2 070 599 Ft

Bruttó

108661203

Új termék

AQUA-Lab Direct-Pure® Adept

I-es típusú ultra tiszta víz előállító rendszer csapvízből, mikro formátumban - vonzó, praktikus, megbízható. Ideális megoldás a napi 20 liter körüli víz igény esetén.
Felszereltség:
- Kompakt rendszer, csak a vízcsatlakozás szükséges és a készülék máris szolgáltatja a szükséges tiszta  vizet.
- A készülék két beépített szűrővel rendelkezik: egy előszűrő egységgel és egy kettős gyantaszűrővel a tiszta víz biztosításához.
- Az Adept rendszer vezérlése gondoskodik az RO-membrán automatikus tisztítási ciklusairól, mellyel a hatékonyság és a membrán után kapcsolt gyantaszűrő hosszú élettartama biztosítható.
- Az automatikus tisztítási ciklus megakadályozza a baktériumok elszaporodását, így biztosítva az állandó kiváló víz minőséget.
- Minden funkció kényelmesen, gombnyomásra rendelkezésre áll, így a kezelés rendkívül egyszerű és átlátható. A készüléket elég bekapcsolni a további működtetést a beépített mikroprocesszor végzi automatikusan, mint például igény szerint bekapcsolja a recirkulációs pumpát, felügyeli a beállított határértékek mérését és ha szükséges azonnal hiba üzenetet küld a kijelzőre. A védőharang óvja az ultra tiszta vízkivezetést a levegőből származó szennyeződéstől, ill. a véletlenül kézzel történő érintéstől.

Alkalmazási területek:
műszeres analitika GC, HPLC, AAS, ICP, mikro és molekuláris biológia, PCR, DNS, sejtkultúra, biológia, sejttenyészetek.

Katalógus oldal megtekintése

Írd meg véleményed

Aqua-Lab Adept UV

Aqua-Lab Adept UV

3 további termék ebben a kategóriában