Szerviz

Cégünk saját szervizt működtet, mellyel az egész ország területén biztosítjuk a laboratóriumi műszerek javítását, karbantartását. Ez a tevékenység nem korlátozódik az általunk eladott műszerekre, más műszer javítását is vállaljuk. Ehhez a tevékenységhez rendelkezésünkre állnak a gyártók által készített műszaki dokumentációk.

A szervizünk jól felszerelt, nem csak általános műszaki mérő és ellenőrző műszerekkel, szerszámokkal rendelkezünk, hanem speciális, célműszerre kifejlesztett berendezésekkel is (soros vonali analizátor, precíziós tömegmérők, hőmérők stb.).

Amennyiben a körülmények megfelelőek, úgy ügyfeleink készülékeinek szervizelését nem csak kizárólag telephelyünkön tudjuk vállalni. Előzetes egyeztetések alapján, kollégáink a megadott helyszínre mennek.

Kérjen ajánlatot!

Az Ön igényeihez legjobban illeszkedő szervizmódozat kiválasztása, az állapotfelmérés és az annak megfelelő konkrét ajánlattétellel kapcsolatban kérjük keressen meg bennünket az alábbi elérhetőségeinken:

Hívjon minket hétköznap 8:30 és 16:30 között az alábbi telefonszámon: (1) 351 7994, vagy írjon nekünk a következő e-mail címre: szerviz@aalabor.hu