Ohaus Centrifuga FC5707 Nagyobb

Ohaus Centrifuga FC5707-K komplett 8x15ml szögrotor

665 480 Ft

Bruttó

530393189

Új termék

A megbízható és kompakt multifunkciós centrifuga biokémiai standard szétválasztásokhoz. Kis multifunkciós asztali centrifuga nagyszámú centrifugálási feladatok elvégzésére képes. A készülék egy megbízható, több biztonsági funkcióval felszerelt, különböző méretű, térfogatú tesztcsövek befogadására alkalmas. Alapvetően a biokémiai területen fellépő folyadék szétválasztási feladatok elvégzésére készült.


Főbb jellemzők:
• Extrém egyszerű és intuitív kezelés: egy könnyen forgatható vezérlő gomb, nagyméretű LCD kijelző a beállított és a pillanatnyi érték megjelenítésére. A sebességnek, mint fordulat/perc vagy a g érték, gyorsulási erő kijelzése biztosítja a pontos eredményeket és a megnövelt funkcionalitást.
• Kompatibilitás a különböző méretű tesztcsövekhez. A FC5706-os készülékben 1,5ml-től 50ml-ig valamennyi standard méretű tesztcső behelyezhető, ezáltal rendkívül nagyszámú centrifugálási feladat elvégezhető. A rendelkezésre álló szűkítők sokasága lehetővé teszi 6db 50ml-es cső vagy 12db 15ml-es cső alkalmazását és a helyek térfogatának szűkítését.
• Biztonsági funkciók a sérülések megakadályozására. Az alapvető biztonságos működést egyrészt a mechanikaliag robosztus tető, beépített zár rendszerrel biztosítja, másrészt a rotor kiegyensúlyozottság érzékelő. Ez védi a centrifugát és a kezelőt egyaránt, a rotor kiegyensúlyozatlansága vagy a készülék hirtelen meglökése esetén.

Katalógus oldal megtekintése

Írd meg véleményed

Ohaus Centrifuga FC5707-K komplett 8x15ml szögrotor

Ohaus Centrifuga FC5707-K komplett 8x15ml szögrotor