SI TitroLine TL5000/20 M2 pH-elektróda sav-bázis titráláshoz Nagyobb

SI TitroLine TL5000/20 M2 pH-elektróda sav-bázis titráláshoz

1 920 240 Ft

Bruttó

285225780

Új termék

A TitroLine 5000 egy automata titráló, mely egy dugattyús büretta és pH/mV-mérő együttese, egy nagy adag intelligenciával ellátva. Ez az intelligencia hajtja végre a mérés a paraméterezését. Mindössze a „Start” gombot kell csupán megnyomni, s rövid időn belül rendelkezésre áll az eredmény a nagyméretű LCD kijelzőn. A készülékbe tíz mérési metodika került előre beprogramozásra különböző alkalmazási területekre.
A választható üzemmódok: előre meghatározott végponti titrálás (EP); titrálás ekvivalencia pontig (Auto-EQ); manuális titrálás indikátorral.
Tipikus alkalmazások: élelmiszerek sótartalmának meghatározása (sajt, szójaszósz, ketchup); teljes savtartalom borokban, üdítőitalokban; savfok élesztőben; nitrogén  meghatározás Kjeldahl módszer szerint; jodomertiás titrálások; ivóvíz klorid tartalmának meghatározása, stb. Figyelem! A fenti alkalmazások speciális tartozékok (elektróda, puffer stb.) lehetnek szükségesek, ezért kérjen ajánlatot az alkalmazás pontos megjelölésével!
Az alábbiakban feltüntetett összeállítások csak standard alkalmazásokhoz megfelelőek! Precíz adagolási technológia A DURAN® boroszilikát üvegből készített nagypontosságú üveghenger; a léptető-motoros meghajtás és a nagy vegyi ellenálló képességű, nyomás biztos, motoros kapcsolású szelep garantálja az abszolút pontosságot. A beépített UV sugárzás ellen védett 20 ml-es adagolóegység automatikusan végzi a feltöltést.

Katalógus oldal megtekintése

Írd meg véleményed

SI TitroLine TL5000/20 M2 pH-elektróda sav-bázis titráláshoz

SI TitroLine TL5000/20 M2 pH-elektróda sav-bázis titráláshoz